Gå direkt till innehåll
XL-BYGG Palms rekryterar ny VD från Beijer

Pressmeddelande -

XL-BYGG Palms rekryterar ny VD från Beijer

XL-BYGGs delägarföretag XL-BYGG i Tyresö rekryterar Jens Bodén som ny VD. Jens kommer närmast från Beijer Bygg där han varit filialchef för Bygg-Ole i Saltsjö-Boo.

Jens Bodén har 25 års erfarenhet från företagsledande roller i byggvaruhandeln. Uppdraget som VD på XL-BYGG Palms blir att utveckla delägarföretaget kunderbjudande, kvalitetsarbete och position.

– Det här är ett uppdrag som jag verkligen ser fram emot. XL-BYGG Palms är en komplett bygghandel med en stark förankring i sin lokala marknad. Det finns en kraft och tradition i företaget som ger perfekta förutsättningar för utveckling och expansion, säger Jens Bodén.

XL-BYGG Palms är ett familjeföretag med en 75-årig historia. Det ägs nu av Olle Palm och startades som ett snickeri av de båda brödernas farfar.

– Jag har känt Jens i många år så för oss var han ett självklart val av ny VD. Han har precis den profil vi söker. Och med tanke på Jens erfarenhet av att jobba i familjeföretag så är jag trygg med att vi kommer att behålla vår personliga prägel, säger Fredrik Palm som nu lämnar VD-posten.

Jens Bodén tillträder som VD den 5 oktober 2020.

För mer information, vänligen kontakta:

Pi Lindström, Informationsansvarig, XL-BYGG AB, pi.lindstrom@xlbygg.se 08-578 51 611

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Vi är en kedja av närmare 300 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke. XL-BYGG, BOLIST / Järnia ingår i koncernen Mestergruppen Sverige AB och verkar under respektive namn.

Kontakter

Carl Littlewood

Carl Littlewood

Presskontakt Kedjechef, XL-BYGG +46 8 578 51 647
Henrik Abraham

Henrik Abraham

Presskontakt Kommunikationsansvarig 08 - 578 51 674

En riktig bygghandelskedja!

Vi är en kedja som består av över 100 fristående anläggningar över hela landet. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke. XL-BYGG och BOLIST ingår i Mestergruppen Sverige AB och verkar under respektive namn.

XL-BYGG
Hemvärnsgatan 9, 9 tr
171 54 Solna
Sweden