Gå direkt till innehåll
XL-BYGG öppnar ny bygghandel i Ulricehamn 28:e april 2016

Pressmeddelande -

XL-BYGG öppnar ny bygghandel i Ulricehamn 28:e april 2016

XL-BYGG öppnar ny bygghandel i Ulricehamn våren 2016

”Vi är väldigt glada över att etablera XL-BYGG i Ulricehamn och ser fram emot att driva en riktig bygghandel även inne i Ulricehamn”, säger bygghandelsägaren och delägaren i XL-BYGG Kay Strålin som även står bakom XL-BYGG i Jönköping, Liared & Töreboda. XL-BYGG Urbans Byggvaror i Liared, kommer fortfarande att vara den centrala anläggningen av de fyra i koncernen.

Invigningen av den nya butiken kommer att ske under våren 2016.

”Vi har valt att etablera XL-BYGG Ulricehamn i industriområdet Norra Karlsnäs. Vi har länge fått frågor om vi kunde öppna centralt i Ulricehamn och nu äntligen bemöter vi efterfrågan med en komplett fullsortimentsanläggning med inriktning mot det tunga byggmaterialet och med marknadsledande leverantörer. Detta innebär att vi även kommer att nyanställa 5-10 personer i Ulricehamn”, säger Kay Strålin.

XL-BYGG Ulricehamn kommer att rikta sig till såväl privatpersoner som till proffskunder. Snart startar en ombyggnation av lokalerna för att de ska anpassas för att på bästa sätt lämpa sig för en modern bygghandel.

”Vår satsning kommer innebära att vi sätter XL-BYGG ordentligt på kartan i Ulricehamn och vi ser fram emot att få växa och utvecklas tillsammans med Ulricehamn och därmed skapa arbetstillfällen” avslutar Kay Strålin.

Kontaktuppgifter vid ytterligare frågor:

Kay Strålin

XL-BYGG Urbans Byggvaror

Liared Tälningarudorna 101

523 91 Ulriceham

0321 – 298 99

kay@urbansbyggvaror.com

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Presskontakt

Jenny Pedersén

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0766 29 26 59
Carl Littlewood

Carl Littlewood

Presskontakt Kedjechef, XL-BYGG +46 8 578 51 647

Relaterat material

En riktig bygghandelskedja!

Vi är en kedja som består av 84 fristående butiker över hela landet. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandelskedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke. XL-BYGG, BOLIST och Järnia ingår i koncernen Mestergruppen Sverige AB och verkar under respektive namn.

XL-BYGG AB
Hemvärnsgatan 9, 9 tr
171 54 Solna
Sweden