Gå direkt till innehåll
XL-BYGG öppnar ny bygghandel i Örebro 4 april 2016

Pressmeddelande -

XL-BYGG öppnar ny bygghandel i Örebro 4 april 2016

”Vi är väldigt glada att etablera XL-BYGG i Örebro och ser fram emot att vara delaktiga i att bygga upp en ny handelsplats i Örebro”, säger butiksägaren Maths Andersson.

Invigningen av den nya butiken kommer att ske i mars 2016 och det är närmare bestämt Lillån Center som kommer att hysa Örebros nyaste bygghandel.

”Vi har valt att etablera XL-BYGG Örebro i Lillån Center, i byggdelen av Coop Forums gamla lokaler, och tillsammans med våra marknadsledande leverantörer kommer vi kunna erbjuda våra kunder varor och produkter på en för ändamålet utmärkt handelsplats i Örebro” säger ägaren Maths Andersson, som även står bakom XL-BYGG Frövi.

Den nya bygghandeln kommer att rikta sig till såväl privatpersoner som till proffskunder. För tillfället pågår en ombyggnation och en utbyggnad av lokalerna för att de ska anpassas för att på bästa sätt lämpa sig för en modern bygghandel.

”Vi planerar för en bygghandel som kommer att skötas av ett tiotal personer och rekryteringen av personal pågår för fullt. Jag är övertygad om att denna satsning kommer innebära att vi sätter XL-BYGG ordentligt på kartan i Örebro och vi ser verkligen fram emot att få vara med i utvecklingen av en ny handelsplats och att få växa tillsammans med Lillån Center för framtiden” avslutar Maths Andersson.

Kontaktuppgifter vid ytterligare frågor:

Maths Andersson

XL-BYGG Frövi

Pikaboda 140

71891, Frövi

0581- 300 18

maths.a@frovi.xlbygg.se

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Presskontakt

Maria Frändegård

Maria Frändegård

Presskontakt Kommunikationsansvarig +46 70-885 14 70
Carl Littlewood

Carl Littlewood

Presskontakt Kedjechef, XL-BYGG +46 8 578 51 647