Gå direkt till innehåll
XL-BYGG Bleket slår upp portarna till ny butik

Pressmeddelande -

XL-BYGG Bleket slår upp portarna till ny butik

Tjörn får ett nytillskott inom bygghandeln när XL-BYGG Skärhamn och XL-BYGG Varekils delägare nu slår upp portarna till en ny butik i Bleket. Det nya XL-BYGG Bleket öppnar den 11 maj och är redo att erbjuda allt ifrån tungt byggmateriel till dörrar och fönster.

Bolist avvecklar sin butik på Bleketvägen 35 och in flyttar helt nya XL-BYGG Bleket. Delägarna David Mårtensson och Camilla Hansson ser en möjlighet att komma närmre marknaden på södra Tjörn och att i samma veva kunna öka sitt erbjudande till kunderna i området.

– Eftersom vi nu har tre butiker i anslutning till varandra på Tjörn och Orust har vi nu en ännu större chans att kunna erbjuda våra kunder god service och ett brett sortiment. Det finns möjlighet för oss att ordna internleveranser mellan butikerna och på så sätt kan vi serva alla våra kunders behov, oavsett vilken butik som ligger närmast dem, säger Camilla Hansson, delägare och ekonomiansvarig på XL-BYGG Skärhamn, Varekil och Bleket.

Butiken på ca 800 m2 och bygglagret på ca 3000 m2 riktar sig mot både proffskunder och den privata konsumenten då fokus ligger på det traditionella byggvaru- och järnhandelssortimentet. I butiken finns även färg och måleritillbehör, marina artiklar samt visningar av dörrar o fönster.

För ytterligare information:
David Mårtensson, VD
david@xlskarhamn.se
0304-671614

Kontakpersoner press
Pi Lindström, Informationsansvarig, XL-BYGG AB, pi.lindstrom@xlbygg.se 08-578 51 611
Karin Eriksson, VD XL-BYGG AB, karin.eriksson@xlbygg.se 08-578 51 641

Ämnen

Kategorier


XL-BYGG är en kedja av närmare 60 fristående bygghandlare med cirka 85 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Presskontakt

Carl Littlewood

Carl Littlewood

Presskontakt Kedjechef, XL-BYGG +46 8 578 51 647
Henrik Abraham

Henrik Abraham

Presskontakt Kommunikationsansvarig 08 - 578 51 674

En riktig bygghandelskedja!

Vi är en kedja som består av drygt 100 fristående anläggningar över hela landet. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke. XL-BYGG, BOLIST och Järnia ingår i Mestergruppen Sverige AB och verkar under respektive namn.

XL-BYGG AB
Hemvärnsgatan 9, 9 tr
171 54 Solna
Sweden