Följ XL-BYGG AB

XL-BYGG bäst i branschen på kundbemötande

Pressmeddelande   •   Mar 09, 2020 13:10 CET

I en färsk rapport från konsultföretaget Daymaker får XL-BYGG toppbetyg för sitt kundbemötande. XL-BYGG rankas som bäst i byggvaruhandeln och tar plats på topp tio-listan för hela detaljhandeln.

Daymakerindex har sedan 2009 rankat kundbemötande för kedjor i detaljhandeln. Undersökningen mäter kundbemötandet utifrån ett antal olika parametrar med hjälp av mystery shoppers. Resultaten redovisas i procent där 100 procent är full pott för alla betygskriterier. XL-BYGG når 84,2 procent vilket placerar kedjan i topp i sin kategori.

– Våra kunder är det viktigaste vi har, därför har vi drivit ett fokuserat kundnöjdhetsprojekt i två år nu där målet är att vara branschens bästa lagspelare. Det här är ett kvitto på att vårt och handlarnas arbete ger utdelning, säger XL-BYGGs försäljningschef, Tomas Hedman Strömhielm.

Läs hela undersökningen från Daymaker här:

https://www.daymaker.se/daymakerindex/

XL-BYGG är en kedja av närmare 60 fristående bygghandlare med cirka 80 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.