Gå direkt till innehåll
Mischa Moszkowicz, ny marknadschef på XL-BYGG
Mischa Moszkowicz, ny marknadschef på XL-BYGG

Pressmeddelande -

Mischa Moszkowicz ny marknadschef på XL-BYGG

Mischa Moszkowicz har lång erfarenhet av att leda marknadsavdelningar. Han kommer närmast från Bolist där han under 8 år jobbade som marknadschef och chef för digitala kanaler och e-handel. Han tillträder på XL-BYGG i april efter att XL-BYGG och Bolist gått ihop som ny koncern under XL-BYGG:s ledning. Han har gedigen erfarenhet av digital kommunikation och utveckling av digitala hjälpmedel.

– Jag ser fram emot att få fortsätta bygga på det starka varumärke som XL-BYGG är. Det finns en otrolig potential i kedjan, speciellt inom digitalisering och e-handel. XL-BYGG är en koncern som ständigt strävar framåt och det är spännande att få vara en del av den resan, säger Mischa Moszkowicz.

XL-BYGG är med kedjorna XL-BYGG, Bolist och Järnia den ledande aktören på den svenska byggvarumarknaden. Bolaget ingår i norska Mestergruppen och har genom sin delägarstruktur med regionala handlare en unik lokal förankring runt om i landet.

– Mischa har precis den kombination av förståelse för kärnaffär, marknad och varumärkesbyggande som vi söker hos en marknadschef. Vi är inne i en expansiv period där inte minst en utökad digitalisering av kund- och marknadskommunikationen är central för vår fortsatta tillväxt, säger XL-BYGGs vd Karin Eriksson.

För mer information, vänligen kontakta:

Pi Lindström, Informationsansvarig, XL-BYGG AB, pi.lindstrom@xlbygg.se, 08-578 51 611

XL-BYGG är en kedja av närmare 60 fristående bygghandlare med cirka 85 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


XL-BYGG är en kedja av närmare 60 fristående bygghandlare med cirka 85 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Presskontakt

Jenny Pedersén

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0766 29 26 59
Carl Littlewood

Carl Littlewood

Presskontakt Kedjechef, XL-BYGG +46 8 578 51 647

En riktig bygghandelskedja!

Vi är en kedja som består av 87 fristående anläggningar över hela landet. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke. XL-BYGG, BOLIST och Järnia ingår i Mestergruppen Sverige AB och verkar under respektive namn.

XL-BYGG AB
Hemvärnsgatan 9, 9 tr
171 54 Solna
Sweden