Följ XL-BYGG AB

Mischa Moszkowicz ny marknadschef på XL-BYGG

Pressmeddelande   •   Maj 12, 2020 12:10 CEST

Mischa Moszkowicz, ny marknadschef på XL-BYGG

Mischa Moszkowicz har lång erfarenhet av att leda marknadsavdelningar. Han kommer närmast från Bolist där han under 8 år jobbade som marknadschef och chef för digitala kanaler och e-handel. Han tillträder på XL-BYGG i april efter att XL-BYGG och Bolist gått ihop som ny koncern under XL-BYGG:s ledning. Han har gedigen erfarenhet av digital kommunikation och utveckling av digitala hjälpmedel.

– Jag ser fram emot att få fortsätta bygga på det starka varumärke som XL-BYGG är. Det finns en otrolig potential i kedjan, speciellt inom digitalisering och e-handel. XL-BYGG är en koncern som ständigt strävar framåt och det är spännande att få vara en del av den resan, säger Mischa Moszkowicz.

XL-BYGG är med kedjorna XL-BYGG, Bolist och Järnia den ledande aktören på den svenska byggvarumarknaden. Bolaget ingår i norska Mestergruppen och har genom sin delägarstruktur med regionala handlare en unik lokal förankring runt om i landet.

– Mischa har precis den kombination av förståelse för kärnaffär, marknad och varumärkesbyggande som vi söker hos en marknadschef. Vi är inne i en expansiv period där inte minst en utökad digitalisering av kund- och marknadskommunikationen är central för vår fortsatta tillväxt, säger XL-BYGGs vd Karin Eriksson.

För mer information, vänligen kontakta:

Pi Lindström, Informationsansvarig, XL-BYGG AB, pi.lindstrom@xlbygg.se, 08-578 51 611

XL-BYGG är en kedja av närmare 60 fristående bygghandlare med cirka 85 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

XL-BYGG är en kedja av närmare 60 fristående bygghandlare med cirka 85 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.