Gå direkt till innehåll
​Årets XL-BYGG leverantör 2017 är V/S/B Västsvensk byggskruv!
​Årets XL-BYGG leverantör 2017 är V/S/B Västsvensk byggskruv!

Pressmeddelande -

Årets XL-BYGG leverantör 2017

Årets XL-BYGG leverantör 2017 är V/S/B Västsvensk byggskruv! 

XL-BYGG´s delägare har röstat och gett ett helhetsbetyg på avtalsleverantörerna med hänsyn till deras leveranssäkerhet, kvalitet, förmågan att stärka konkurrenskraften samt leverantörens vilja och förmåga att genomföra bra kampanjer och/eller events.

Och 2017 bedömdes 16 av XL-BYGG kedjans största och viktigaste avtalsleverantörer. Följande 4 leverantörer fick de högsta betygen av XL-BYGG kedjans delägare och platschefer:

Svenska Fönster

Lindab

Nordic Waterproofing (MATAKI)

V/S/B

Men det kan bara finnas en första plats och den leverantör som fått allra bäst betyg av XL-BYGGs delägare och platschefer …

Motiveringen lyder: 

Vinnaren har i många år varit en viktig leverantör i sitt segment till XL-BYGGs delägare. Företaget utvecklas ständigt och de tillhandahåller produkter, service och kunskap i högsta klass. Deras förmåga att vara personliga och professionella samt stor punktlighet vid leveranser och ytterst få restorders uppskattas mycket av både XL-BYGGs personal och kunder. Gott samarbete med innovativ produktutveckling och fokus på kvalitet är ytterligare bidragande orsaker till att V/S/B ännu en gång fått bäst betyg från XL-BYGGs delägare av alla nominerade leverantörer. 

Vi gratulerar årets leverantör V/S/B till denna utmärkelse!

Ämnen

Taggar


XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare med totalt över 130 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Presskontakt

Maria Frändegård

Maria Frändegård

Presskontakt Kommunikationsansvarig +46 70-885 14 70
Carl Littlewood

Carl Littlewood

Presskontakt Kedjechef, XL-BYGG +46 8 578 51 647