Gå direkt till innehåll
Årets XL-BYGG delägare 2018 är XL-BYGG Hans Anders!
Årets XL-BYGG delägare 2018 är XL-BYGG Hans Anders!

Pressmeddelande -

Årets XL-BYGG delägare 2018!

Årets XL-BYGG delägare 2018 är XL-BYGG Hans Anders!

XL-BYGG AB har tagit fram en modell för att varje år kora årets XL-BYGG-delägare där man bl.a. tittar på ekonomiska resultat, lojalitet i inköpen, medverkan i olika råd, mystery shopper/storecheck resultat och lojalitet till XL-BYGG kedjan. De fyra nominerade delägarna i år var:

XL-BYGGPARTNER

XL-BYGG Hans Anders

XL-BYGG Kompaniet

XL-BYGG Björka

Alla dessa är värdiga vinnare på sina olika sätt och förtjänar verkligen sina nomineringar, men som vanligt är det bara en som kan vinna...

Motiveringen lyder:

Årets XL-BYGG delägare är en mycket stark aktör i sitt område. Man har i flera år uppvisat en stark och växande verksamhet och en okuvlig vilja att ta ännu mer marknadsandelar. Stolta traditioner, starka ledare och en väldigt engagerad personal som man stolt lyfter fram är viktiga nycklar för att kunderna trivs så bra. God lönsamhet, hög ökningstakt, fokus på hållbarhet och en stor lojalitet till kedjans avtal är alla utmärkande faktorer för årets vinnare. Allt det plus en stor vilja att hjälpa kedjekollegorna med sin kunskap i flera olika råd gör att priset för bästa XL-BYGG delägare 2018 går till XL-BYGG Hans Anders.

Vi gratulerar årets delägare XL-BYGG Hans Anders till denna utmärkelse!

Ämnen

Taggar


XL-BYGG är en kedja av närmare 70 fristående bygghandlare med totalt över 130 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Presskontakt

Jenny Pedersén

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0766 29 26 59
Carl Littlewood

Carl Littlewood

Presskontakt Kedjechef, XL-BYGG +46 8 578 51 647

Relaterat material

En riktig bygghandelskedja!

Vi är en kedja som består av 84 fristående butiker över hela landet. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandelskedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke. XL-BYGG, BOLIST och Järnia ingår i koncernen Mestergruppen Sverige AB och verkar under respektive namn.

XL-BYGG AB
Hemvärnsgatan 9, 9 tr
171 54 Solna
Sweden