Följ XL-BYGG AB

XL-BYGG samlade in 5.850.000 kronor till kampen mot cancer!

Pressmeddelande   •   Okt 28, 2015 14:02 CET

När Cancerfondens TV-gala ”Tillsammans mot cancer” summerade alla bidrag från sponsorer och generösa givare så kunde man redovisa rekordresultatet 90,4 miljoner kronor vilket är ett fantastiskt bidrag till svensk cancerforskning! I resultatet räknas insamlingen under själva galakvällen samt de pengar som samlats in av privatpersoner och företag under Rosa Bandet-kampanjen i oktober. XL-BYGG är sedan 2014 en huvudpartner till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj och XL-BYGG har ännu en gång visat att när vi samlar kraften i vår bransch så kan vi verkligen göra skillnad.

  • Det finns ju viktigare saker i livet än verktyg, trä och byggprojekt. Kampen mot cancer är en sådan sak. Vi har lyckats skapa ett stort engagemang i denna viktiga fråga ute i alla våra butiker och viljan att bidra har även varit stort hos våra underbara kunder och samarbetspartners, säger XL-BYGGs VD Bert Larsson
  • Vi är helt tagna över det engagemang för cancerfrågan vi ser runt om i landet. Det är ett fantastiskt resultat och helt otroligt att vi slår rekord i år igen. Ett stort tack för detta viktiga bidrag till svensk cancerforskning och kampen mot cancer, säger Cancerfondens generalsekreterare Stefan Bergh.

I år samlade XL-BYGG in 5.850.000 kronor till kampen mot cancer.

Ett stort TACK till våra kunder, leverantörer och samarbetspartners som generöst bidragit och hjälpt oss att hjälpa i kampen mot cancer. Se även vår Tack-annons här nedan som PDF.

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. XL-BYGG är sedan 2014 stolt huvudpartner till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.