Följ XL-BYGG AB

XL-BYGG och svensk handboll stärker samarbetet

Pressmeddelande   •   Jan 12, 2017 14:00 CET

Stefan Lövgren, VD för Svenska Handbollslandslaget AB & Erik Öhlin, Marknadschef XL-BYGG AB

XL-BYGG kommer även de kommande fyra åren vara med och forma/bygga svensk handboll. Det nya avtalet innebär, förutom satsningarna kring handbollslandslagen, att företaget även går in som ny partner till landets elitdomare.

XL-BYGG har fått rutin på att arbeta med såväl grovjobbare som finlirare inom svensk handboll. Inför damernas EM i Kroatien/Ungern 2014 gick byggkedjan in som branschexklusiv partner till Svenska Handbollslandslaget AB, ett samarbete som har fallit väl ut för båda parter.

Förutom under det mästerskapet, där Sverige tog brons, har XL-BYGG bland annat prytt de svenska matchkläderna under VM i Qatar (herrar) och Danmark 2015 (damer), EM i Polen (herrar) och Sverige (damer) 2016 samt under de två lyckade OS-kvalen i våras.

Ett nytt 4-års avtal är nu påskrivet och samarbetet med svensk handboll intensifieras än mer. Förutom att verka runt handbollslandslagen blir XL-BYGG ny partner till elitdomarna i Handbollsligan och SHE.

Vi har nu arbetat med handbollens rättigheter i två år och är väldigt nöjda. Vi på XL-BYGG gillar handbollens värderingar och deras förmåga att bygga lag i världsklass var en av anledningarna till att vi blev partners från första början. På liknande sätt bygger vi inom XL-BYGG starka lag med våra kunder och samarbetspartners och det hjälper oss att skapa stabila och långsiktiga relationer, säger Erik Öhlin, marknadschef på XL-BYGG.

Det känns mycket tillfredsställande att XL-BYGG nu väljer att knyta sig till handbollen än mer långsiktigt. Extra roligt är det också att de går in som ny partner till våra elitdomare. Vi har under de första två åren i vårt partnerskap träffat mycket av deras personal, kunder och leverantörer i samband med landskamper och mästerskap och vi känner att det finns ett stort engagemang i alla deras led, säger Stefan Lövgren, vd för Svenska Handbollslandslaget AB.

För frågor, kontakta:

Erik Öhlin, Marknadschef, XL-BYGG AB, 08 - 578 51 605 

Stefan Lövgren, VD, Svenska Handbollslandslaget AB, 070 – 811 85 93

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare med totalt över 130 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.