Följ XL-BYGG AB

XL-BYGG ny partner till de Svenska handbollslandslagen.

Pressmeddelande   •   Dec 01, 2014 14:00 CET

Exponering på dräkter och arenor är en del av partnerskapet, men minst lika viktigt är att vi med handbollen får en partner vid event och liknande i samband med de stora mästerskapen. Givetvis ger det även möjligheter lokalt för våra bygghandlare och deras kunder vid landskamperna i Sverige säger Erik Öhlin, marknadschef på XL-BYGG.

Handbollen har en period av mycket intressanta år framför sig, bl.a. med två mästerskap i Sverige, damernas EM 2016 och herrarnas EM 2020.

– Vi får i partnerskapet med XL-BYGG, en stark rikstäckande partner med många hängivna medarbetare som, likt handbollen, tror på fair play och är beredda att jobba hårt för att lyckas säger Stefan Lövgren, VD på Svenska Handbollslandslaget AB.

– XL-BYGG är ett varumärke förknippat med kvalitet och att gå in i detta partnerskap med herr och dam handbollslandslagen, som båda är i världsklass, passar oss alldeles utmärkt. Svenska Handbollförbundets och landslagens värderingar överensstämmer väl med våra och tillsammans siktar vi nu mot gemensamma framtida framgångar säger Erik Öhlin, marknadschef på XL-BYGG.

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.