Följ XL-BYGG AB

XL-BYGG har minskat sitt innehav i Genesis IT

Pressmeddelande   •   Okt 03, 2017 10:04 CEST

XL-BYGG AB har under vecka 39 sålt en mindre del av sitt innehav i Genesis IT. ”XL-BYGG har en tidigare långsiktig investering från 2012 som kvarstår och försäljningen har inte något samband med vår relation till Genesis IT som leverantör” säger XL-BYGG´s VD Karin Eriksson.

Styrelsen i XL-BYGG AB har också beslutat att VD ska fokusera på driften av kedjan och därmed inte ha uppdrag i intressebolag. På grund av detta lämnar Karin Eriksson sitt uppdrag som suppleant i Genesis ITs styrelse. Bolagets insyn i Genesis IT tillgodoses på ett fullgott sätt av övriga befattningshavare inom XL-BYGG AB.

Kontaktuppgifter vid ytterligare frågor:

Karin Eriksson, VD, karin.eriksson@xlbygg.se

Bert Larsson, Styrelseordförande, bert.larsson@xlbygg.se

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare med totalt över 130 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://nyhetsrum.xlbygg.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.