Följ XL-BYGG AB

XL-BYGG har minskat sitt innehav i Genesis IT

Pressmeddelande   •   Okt 03, 2017 10:04 CEST

XL-BYGG AB har under vecka 39 sålt en mindre del av sitt innehav i Genesis IT. ”XL-BYGG har en tidigare långsiktig investering från 2012 som kvarstår och försäljningen har inte något samband med vår relation till Genesis IT som leverantör” säger XL-BYGG´s VD Karin Eriksson.

Styrelsen i XL-BYGG AB har också beslutat att VD ska fokusera på driften av kedjan och därmed inte ha uppdrag i intressebolag. På grund av detta lämnar Karin Eriksson sitt uppdrag som suppleant i Genesis ITs styrelse. Bolagets insyn i Genesis IT tillgodoses på ett fullgott sätt av övriga befattningshavare inom XL-BYGG AB.

Kontaktuppgifter vid ytterligare frågor:

Karin Eriksson, VD, karin.eriksson@xlbygg.se

Bert Larsson, Styrelseordförande, bert.larsson@xlbygg.se

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare med totalt över 130 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.