Följ XL-BYGG AB

XL-BYGG gör större etablering i Västerås 8:e mars 2016

Pressmeddelande   •   Sep 24, 2015 14:42 CEST

”Vi är glada att kunna genomföra denna etablering i Hälla Syd Handelsområde. Västerås har varit en vit fläck för XL-BYGG och det är med glädje som vi och hela kedjan ser fram emot att erbjuda västeråsarna en anläggning som kommer att vända sig till både proffs och den medvetne konsumenten. Med denna etablering har kedjans alla fristående ägare nu tillsammans över 120 XL-BYGG profilerade butiker över hela landet”, säger Patrik Andersson, XL-BYGG Västerås.

Lokalen som tidigare har varit uthyrd till en livsmedelsbutik kommer att ställas om till bygghandel med öppning i mars 2016. Det planerade förändringsarbetet kommer också innefatta en fasadförändring för att förbättra intrycket av hela handelsområdet.

”Det är mycket glädjande att kunna välkomna XL-BYGG till fastigheten och Hälla Syd. Med XL-BYGG och Plantagen som ankarhyresgäster har vi lagt en bra grund för fortsatt framgångsrikt utvecklingsarbete av fastigheten. Newsec arbetar nu aktivt med att fylla resterande vakanser i fastigheten och att hitta kompletterande butikskoncept för att stärka handelsplatsen ytterligare”, säger Anders Magnusson, affärsansvarig Newsec.

Kontaktuppgifter vid ytterligare frågor:

Patrik Andersson

XL-BYGG Ransta Snickeri

Kumla Västerby Skogsbo

733 98 RANSTA

0224-678000

patrik@ranstasnickeri.se

www.xlbygg.se/vasteras

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.