Följ XL-BYGG AB

XL-BYGG etablerar nytt i Vaggeryd

Pressmeddelande   •   Maj 03, 2019 10:00 CEST

XL-BYGG har en etableringsstrategi som syftar till att komma närmare kunderna med bättre service. Som ett led i detta öppnar XL-BYGG Värnamo en ny filial i angränsande Vaggeryd.

XL-BYGG i Värnamo firar i dagarna två år. Efter sommaren invigs systerfilialen i Vaggeryd, men redan nu drar servicen igång för de kunder som redan finns på orten.

– När vi startade la vi en strategi som sa att vi sa att vi skulle etablera oss i Vaggeryds kommun inom tre år, så det här är helt enligt plan, säger Henric Sandahl, vd på XL-BYGG Värnamo.

Vaggeryds närhet till det expansiva Jönköping samt kommunens storlek gör att underlaget för en ny XL-BYGG-filial är mer än tillräckligt.

– Vi har många kunder som är verksamma både i Värnamo och i Vaggeryd så vi levererar redan idag till båda kommunerna. Med filialen i Vaggeryd kan vi öka servicen ytterligare och redan nu smyger vi igång servicen på plats, även om invigningen inte kommer att vara förrän efter sommaren, säger Henric Sandahl.

XL-BYGG i Vaggeryd kommer att fungera som en filial till XL-BYGG i Värnamo som kommer att fungera som en logistikhub i att serva båda kommunerna.

Nyetableringen innebär att XL-BYGG Värnamo nu rekryterar fyra i Vaggeryd. Vaggerydsfilialen kommer att ligga på kommer att ligga på Gärahovsvägen i Vaggeryd bara en kvart med bil från centrala Jönköping.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Henric Sandahl, 072-402 85 51, VD, XL-BYGG Värnamo

Jessica Larsson, 070-734 34 97, PR-ansvarig, XL-BYGG Sverige

XL-BYGG är en kedja av närmare 70 fristående bygghandlare med totalt över 130 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.