Följ XL-BYGG AB

Woody bygghandel i Gällivare blir XL-BYGG 1 juni 2016!

Pressmeddelande   •   Maj 27, 2016 15:41 CEST

Gällivare Bygg & Färg AB och dess ägare har i april månad förvärvat konkursboet från Lakkapää i Gällivare och de kommer senare under sommaren att flytta sin verksamhet till dessa lokaler.

Nytt är även att de fr.o.m. 2016-06-01 blir delägare i XL-BYGG AB och de kommer fr.o.m. början på juli att bedriva sin verksamhet under namnet XL-BYGG Gällivare.

”Vi har valt att etablera XL-BYGG Gällivare i Lakkapääs gamla lokaler och tillsammans med våra marknadsledande leverantörer kommer vi kunna erbjuda våra kunder varor och produkter på en för ändamålet utmärkt handelsplats i Gällivare” säger butiksägaren Anders Apelqvist.

Den nya bygghandeln kommer att rikta sig till såväl privatpersoner som till proffskunder. För tillfället pågår en uppfräschning av lokalerna för att de ska anpassas för att på bästa sätt lämpa sig för en modern bygghandel.

”Vi är väldigt glada att återigen varumärket XL-BYGG snart finns i Gällivare och vi ser fram emot ett gott samarbete med övriga XL-BYGG butiker” avslutar Anders Apelqvist.

Kontaktuppgifter vid ytterligare frågor:

Anders Apelqvist

XL-BYGG Gällivare

anders.apelqvist@gvebyggofarg.se

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare med totalt över 130 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.