Följ XL-BYGG AB

Nu kommer XL-BYGG till Värnamo!

Pressmeddelande   •   Okt 17, 2016 09:11 CEST

Lagadalens Bygghandel AB och dess ägare är numera en delägare i frivilliga bygg-fackhandelskedjan XL-BYGG AB och kommer under våren 2017 att öppna bygghandel i Värnamo under namnet XL-BYGG Värnamo. VD för bolaget är Henric Sandahl som har stor erfarenhet inom branschen. Verksamheten kommer att bedrivas på bästa affärsläge så att all logistik blir så smidig som möjligt och det är redan nu klart att denna etablering kommer innebära nya arbetstillfällen för 5-10 personer.

”Vi är glada att etablera XL-BYGG i Värnamo och vi kommer tillsammans med XL-BYGGs marknadsledande leverantörer att kunna erbjuda våra kunder varor och produkter på en för ändamålet utmärkt handelsplats i Värnamo”, säger VD Henric Sandahl.

”Rätt produkter i rätt tid till rätt pris, samt fokus på hög service och engagemang är våra ledord och det vill vi alltid leverera till våra kunder. Dessa värderingar stämmer väl överens med XL-BYGG kedjans. Vi är väldigt nöjda med att nu tillhöra den kedjan och ser fram emot ett mycket gott samarbete med övriga XL-BYGG butiker”, avslutar Henric Sandahl.

Kontaktuppgifter vid ytterligare frågor:

Henric Sandahl

XL-BYGG Värnamo

sandahlhenric@gmail.com

0728 - 76 59 32 

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare med totalt över 130 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.