Följ XL-BYGG AB

Nu kommer XL-BYGG till Vårgårda!

Pressmeddelande   •   Mar 09, 2017 13:33 CET

XL-BYGG Herrljunga Brädgård och dess ägare Daniel Sandberg, Per-Åke Samuelsson och Gunilla Samuelsson kommer i slutet av maj 2017 att öppna en fullsorterad bygghandel för alla med tillhörande färg- och tapetavdelning under namnet XL-BYGG Vårgårda. Verksamheten kommer att bedrivas på bästa affärsläge i lokalerna på Wallentinsvägen 28, där tidigare Beijer Bygg hade sin verksamhet. VD för bolaget är Vårgårdasonen Daniel Sandberg och det är redan nu klart att denna etablering kommer innebära nya arbetstillfällen för cirka 8 personer.

”Tillsammans med vårt över hundraåriga företag i Herrljunga, borgar vår etablering i Vårgårda för erfarenhet och djup kunskap om byggvaror och kundservice. Tillsammans med XL-BYGGs marknadsledande leverantörer kommer vi att kunna erbjuda alla våra kunder varor och produkter på en för ändamålet utmärkt handelsplats i Vårgårda”, säger Daniel Sandberg.

”Hög service och stort kundengagemang där vi levererar kvalitetsprodukter i rätt tid och till rätt pris, det är viktiga ledord för oss alla i personalen och det vill vi leverera till Dig som kund. Att etablera oss i Vårgårda känns som ett naturligt steg för oss eftersom vi under många år har haft många kunder Vårgårdaområdet. Vi ser alla fram emot att få öppna dörrarna i slutet av maj" tillägger Daniel Sandberg och som avslutar med att nämna att flera ur personalen kommer Vårgårdaborna att känna igen.  

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare med totalt över 130 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.