Följ XL-BYGG AB

​Cirkus Karlsson sprider kunskap för bättre byggande våren 2015

Pressmeddelande   •   Apr 20, 2015 14:00 CEST

För fjärde året i rad rullar Cirkus Karlsson ut på vägarna. Turnén inleds den 5 maj i Katrineholm hos XL-BYGG Ålsäter och avslutas den 5 juni hos XL-BYGG i Skellefteå. 14 st XL-BYGG-anläggningar kommer att besökas under våren.

– Syftet med turnén är att hjälpa byggarna på orten att utveckla sina kunskaper för att helt enkelt bli bättre byggare. Vi visar upp de senaste materialen och produktnyheterna för att de ska kunna uppdatera sig på det senaste och ha möjlighet att ställa frågor till experter på olika aktuella områden. Ett omtyckt koncept uppenbarligen eftersom reaktionerna från handlare och proffskunderna hela tiden varit mycket positiva säger Erik Öhlin, marknadschef på XL-BYGG och ansvarig för kampanjen.

Med på turnén finns Mats ”Snickar-Matte” Karlsson. Tillsammans med materialleverantörernas experter kommer Matte att berätta om alla nyheter och svara på frågor.

– Matte, som arbetar tillsammans med XL-BYGG sedan flera år, kommer tidigt i kontakt med nyheter på produkt- och materialsidan genom sitt engagemang i TV4:s Bygglov, fortsätter Erik Öhlin. Det gör att han vet hur produkterna fungerar, ska användas och han kan ge byggarna tips som de kan använda i sina jobb.

Matte Karlssons vässade Porsche 997 GT3RS finns med under turnén och för besökande byggare finns möjlighet till en provrunda. På de flesta ställen finns även representanter från Renault på plats. De kommer att visa upp olika modeller av sina transportbilar med smarta inredningslösningar. Det blir också tävlingar där inget mindre än en XL-BYGG- profilerad Renault Trafic står på spel.

Förutom Renault så är Bosch, Bahco, Knauf Danogips, Rockwool och Svenska Fönster med varumärkena Traryd och SP fönster på plats för att visa upp produktnyheter och dela med sig av sin expertis.

Turnén inleds den 5 maj i Katrineholm hos XL-BYGG Ålsäter och avslutas den 5 juni hos XL-BYGG i Skellefteå. 14 st XL-BYGG-anläggningar kommer att besökas under våren.


För mer information:

Erik Öhlin, marknadschef XL-BYGG
E-mail: erik@byggtrygg.se
Telefon: 08-578 51 605

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.