Följ XL-BYGG AB

Årets XL-BYGG leverantör 2016

Pressmeddelande   •   Mar 27, 2017 08:30 CEST

Årets XL-BYGG leverantör 2016 är Nordic Waterproofing (MATAKI)

Årets XL-BYGG leverantör 2016 är Nordic Waterproofing (MATAKI)! Det är XL-BYGG´s delägare som fått rösta och ge helhetsbetyg på avtalsleverantörerna med hänsyn till deras leveranssäkerhet, kvalitet, förmågan att stärka konkurrenskraften samt leverantörens vilja och förmåga att genomföra bra kampanjer och/eller events.

Och 2016 bedömdes 14 av XL-BYGG kedjans största och viktigaste avtalsleverantörer. Följande 4 leverantörer fick de högsta betygen av XL-BYGG kedjans delägare och platschefer:

  • Svenska Fönster
  • Finja Betong
  • Nordic Waterproofing (MATAKI)
  • Benders

Men det kan bara finnas en första plats och den leverantör som fått allra bäst betyg av XL-BYGGs delägare och platschefer 2016 vinner. 

Motiveringen lyder:

Vinnaren är en tydlig huvudleverantör i sitt produktsegment till XL-BYGG kedjan. År efter år visar de stor vilja att gemensamt stärka våra relationer genom välplanerade utbildningar, mässor och deltagande i våra viktiga proffskundsevents. XL-BYGG kedjans delägare bedömer årligen leverantörernas leveranssäkerhet, produkternas kvalitét, säljkår, objektshantering m.m. och 2016 är det en tidigare vinnare som återigen erhållit högst betyg av alla nominerade leverantörer. Det är med stor glädje som vi 2016 ännu en gång tilldelar priset som årets XL-BYGG leverantör till Nordic Waterproofing (MATAKI)!

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare med totalt över 130 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.