Följ XL-BYGG AB

Årets XL-BYGG delägare 2018!

Pressmeddelande   •   Apr 01, 2019 15:06 CEST

Årets XL-BYGG delägare 2018 är XL-BYGG Hans Anders!

Årets XL-BYGG delägare 2018 är XL-BYGG Hans Anders!

XL-BYGG AB har tagit fram en modell för att varje år kora årets XL-BYGG-delägare där man bl.a. tittar på ekonomiska resultat, lojalitet i inköpen, medverkan i olika råd, mystery shopper/storecheck resultat och lojalitet till XL-BYGG kedjan. De fyra nominerade delägarna i år var:

XL-BYGGPARTNER

XL-BYGG Hans Anders

XL-BYGG Kompaniet

XL-BYGG Björka

Alla dessa är värdiga vinnare på sina olika sätt och förtjänar verkligen sina nomineringar, men som vanligt är det bara en som kan vinna...

Motiveringen lyder:

Årets XL-BYGG delägare är en mycket stark aktör i sitt område. Man har i flera år uppvisat en stark och växande verksamhet och en okuvlig vilja att ta ännu mer marknadsandelar. Stolta traditioner, starka ledare och en väldigt engagerad personal som man stolt lyfter fram är viktiga nycklar för att kunderna trivs så bra. God lönsamhet, hög ökningstakt, fokus på hållbarhet och en stor lojalitet till kedjans avtal är alla utmärkande faktorer för årets vinnare. Allt det plus en stor vilja att hjälpa kedjekollegorna med sin kunskap i flera olika råd gör att priset för bästa XL-BYGG delägare 2018 går till XL-BYGG Hans Anders.

Vi gratulerar årets delägare XL-BYGG Hans Anders till denna utmärkelse!

XL-BYGG är en kedja av närmare 70 fristående bygghandlare med totalt över 130 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.