Följ XL-BYGG AB

Årets XL-BYGG delägare 2016

Pressmeddelande   •   Mar 27, 2017 08:31 CEST

Årets XL-BYGG delägare 2016 är XL-BYGG Finspång

Årets XL-BYGG delägare 2016 är XL-BYGG Finspång! XL-BYGG AB har tagit fram en modell för att varje år kora årets XL-BYGG-delägare där vi tittar på ekonomiska resultat, lojalitet i inköpen, medverkan i olika råd, mystery shopper och lojalitet till XL-BYGG kedjan. De fyra delägarna som var nominerade i år är:

  • XL-BYGGpartner – proffsens val i Stockholms området
  • XL-BYGG Kungsbacka – en kraft att räkna med på västkusten
  • XL-BYGG Hans Anders – det anrika företaget i Skåne
  • XL-BYGG Finspång – som gjort en fantastisk resa de senaste åren

Alla dessa är värdiga vinnare på sina olika sätt och förtjänar verkligen sina nomineringar, men som vanligt är det bara en som kan vinna. 

Motiveringen lyder:

Årets XL-BYGG delägare har de senaste åren blivit den dominerande bygghandeln på sin ort. Starkt ledarskap och engagemang, stort kundfokus och en god kontroll på alla viktiga nyckeltal är en bidragande orsak till de senaste åren framgångar. Allt detta ihop med hög lojalitet till kedjan och en stor vilja att fortsätta satsa offensivt i sin region gör att priset till årets XL-BYGG delägare går till - XL-BYGG Finspång! 

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare med totalt över 130 butiker över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.